Joni ilmoittautui in

Varauksella. Riippuen miten tikkien poisto menee.

Joni

Hei! Tonne jäille tulee kokeilee tuo Roni facebookin kautta. Jos se kyselee onko oikeessa paikassa niin tiedätte!

Juha

Kymmenen minuutin käytösrangaistuksista tulee automaattisesti yhden ottelun huili. Tämä kärsitään sen joukkueen seuraavassa pelissä, jossa rangaistus on otettu. Tänä aikana ko. pelaaja saa pelata muissa joukkueissa, mikäli hän siis pelaa useammassa joukkueessa. Tämän säännön tulkintaan on nyt tullut muutosta, jonka toivon valuvan joukkueiden sisällä eteenpäin.

Pelirangaistuksista ja ottelurangaistuksista seuraavat kahden ja kolmen ottelun automaattiset pelikiellot + näiden päälle tulevat mahdolliset lisärangaistukset kärsitään sen joukkueen otteluissa, jossa rangaistus on otettu. Tänä aikana, kun pelaaja on pelikiellossa ei hän voi pelata eikä toimia toimihenkilönä minkään muun joukkueen mukana. Pelikielto katsotaan kärsityksi, kun sen joukkueen otteluita on kulunut X määrä, jonka riveissä X määrä pelikieltoa on otettu.

Niko ilmoittautui in

...jos räkä helpottaa